C'est la vie

"Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek." /Gabriel García Márquez/

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Sweet dreams!

2009.09.04. 22:39 - Camka

Címkék: álom

Mai nap röviden: korai ébredés, káosz a munkában, egy közel 20 perces telefonbeszélgetés Kiskertésszel kb. 17:3 perccel a javamra :), tojásos nokedli és saláta, nagy takarítás, kacagás és bőrig ázás a szakadó esőben, család, lassan alvás és édes álom :) Majd holnap megírom, hogy mennyire volt édes :)

Szeretek álmodni. Szeretem az álommanók társaságát. Szeretek szépet álmodni. Szeretek visszaemlékezni rájuk. Gyakran előfordul, hogy az álom valahogy szebb, mint a valóság. Még ha szomorú is. Néha olyan tud lenni , mint a mesékben. Ilyenkor félálomban, még arról győzködöm magam, hogy nem szabad kinyitni a szemem, mert nem szabad szerte foszlania, és ha már félig ébren is vagyok, még jobban összeszorítom a szemeimet és folytatom tovább a történetet az álmomban, hogy azt a kellemes érzést még tovább érezhessem. Máskor pedig amikor valami szörnyű dolog történik velem, valami rosszat kell átélnem, akkor az ébredés közeledtével nagyon félve nyitom ki a szemem, mert közben csak arra gondolok, hogy ugye ez nem a valóság? Óriási megkönnyebbülés teljes tudatban ráeszmélni arra, hogy mégiscsak a saját ágyikómban fekszek. Minden álom nyomot hagy bennem. Legyen az érzés keser-édes, vagy szomorúbb, vagy zaklatottabb, mind figyelmeztet valamire. Figyelmeztet arra, hogy a jövőben esetleg mire kell még jobban odafigyelnem, figyelmeztet arra is, hogy mi az ami miatt szorongok, mi az amitől lehet félek a kapcsolataimban, és a valóságban nem merek magammal őszinte lenni. Figyelmeztet arra is, hogy miért kell küzdenem az életben, valójában mi is az, amit a szívem mélyén a legjobban szeretnék. Az álmaim magukban rejtik a vágyaimat és a félelmeimet. Mindig merjünk álmodni, mert szerintem az álmok álmodói meglátják a holnapot :)

A bejegyzés trackback címe:

https://camka.blog.hu/api/trackback/id/tr631360965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása