C'est la vie

"Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek." /Gabriel García Márquez/

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Folytatom...

2010.01.30. 20:40 - Camka

Gondoltam, ha elkezdek nézni egy filmet, majd elalszok rajta.... Azonban nem így történt. Frissen megszerzett Hasonmás című film annyira lekötötte figyelmemet, hogy kiment az álmosság a szememből.

Véleményem szerint a filmről készített előzetes kicsivel jobbra sikerült, mint a film maga összességében. A bemutató alapján picivel többre számítottam. Eléggé lebutították, némely rész gyengécskére sikerült, pedig az alapötlet kiváló és érdekes. A filmben felvázolt világ kissé emlékeztet a mai életünkre, csak most még robot hasonmások nélkül hegyezzük a zabot, de már nagyon nem a saját életünket éljük. Hiszen virtuális éneket már évek óta építünk. Ideális testet, életet képzelünk el magunknak, és nagyon jól elvagyunk a magunk álmodta világban. Ráadásul, a szerepjátékosok imádják a nemüket is váltogatni, így lehet, hogy néhány év múlva, a valós 2054-ben tényleg nem tudjuk már, hogy ki is áll majd velünk szemben. Egyszer mindenképp megéri megnézni ezt a filmet.

A délután és az est további részét pihenéssel töltöttem. "Tesókám" is felbukkant MSN-en. Nem tudom mi van velem, már megint olyan fáradtnak érzem magam. Holnap már végre ki kéne mozdulni itthonról, bár az időjárás az előrejelzések szerint nem éppen a kocsikázásnak fog kedvezni. De majd meglátjuk... Most pedig megyek tovább dolgomra... Jóccakát!

A bejegyzés trackback címe:

https://camka.blog.hu/api/trackback/id/tr281715640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása